Wit logo Zwaenepoelconstruct

Project

RESIDENTIE

Petunia

Status      100% verkocht

Type         Appartement

Locatie     De Haan

De kust roept

Residentie Petunia I & II bevinden zich in het centrum van De Haan, die ook gekend staat voor zijn unieke laagbouw en Belle Epoque stijl. Dit project bestaat uit tien entiteiten, waarvan twee handelspanden, twee duplexen en zes appartementen. Er is een doorgang naar de achterliggende garageboxen. 

Voorzieningen

Garages

Garageboxen

Icoon van een weg

Vlotte verbinding

Lift

Lift

Galerij

Locatie

Welkom in
De Haan

De Haan is een charmant stadje gelegen aan de Belgische kust. Het staat bekend om zijn pittoreske stranden, zijn schilderachtige geplaveide straatjes en zijn historische bezienswaardigheden.

De stad is een populaire toeristische bestemming en heeft enkele van de mooiste stranden van de Belgische kust. De stranden zijn ideaal om te zwemmen en te zonnen, maar ook voor een wandeling langs de kust. De stad heeft ook een verscheidenheid aan winkels en restaurants, evenals een bruisend marktplein.

De Haan is een geweldige plek om te bezoeken als u op zoek bent naar een rustig en ontspannen uitje. De stad is gevuld met charme en schoonheid, en de stranden zijn perfect voor een dagje rust en ontspanning.

Family playing at the beach
Crop woman strolling on sand of beach
Young attractive couple drinking coffee resting together in cafe

Meer info & verkoop

Wens je graag meer info over project Petunia woningen? Vul hieronder je gegevens in of contacteer ons.